Sophi COVID-19 Sophi COVID-19

Een initiatief van Stichting Philadelphia Zorg. Sophi is een digitaal platform voor en door ouders en verwanten die elkaar proberen te helpen.

Concept Platform

Timeline

Van concept tot realisatie in twee weken

Ineens is het daar, de coronacrisis. De vraag van Stichting Philadelphia Zorg: Hoe snel kunnen we een platform lanceren dat ouders met kinderen met een (verstandelijke) beperking helpt in deze uitdagende tijden?

Tijdlijn sophi project

Versie COVID-19

Het concept

Op Sophi kunnen ouders en verwanten van kinderen met een verstandelijke beperking elkaar ontmoeten, ervaringen delen en krijgen zij tips en handvatten aangereikt voor het dagelijks leven.

Blogs & artikelen

Het is belangrijk dat ouders en verwanten met kinderen met een (verstandelijke) beperking zich kunnen herkennen. Hiervoor worden blogs & artikelen geschreven door een redactie met drie gedreven redacteurs.

Online meet-ups

Ouders en verwanten hebben de behoefte om hun ervaringen te delen en vragen te kunnen stellen aan andere ouders of verwanten. Hiervoor worden online meetups georganiseerd met beeldbel functionaliteit. Er is altijd een zorgprofessional aanwezig bij deze gesprekken.

Support team

Er is een schaalbaar support team opgezet dat 7 dagen per week bereikbaar is van 09:00 uur tot 21:00 uur.

Branding

Een identiteit die aansluit bij de doelgroep

Identiteit

Logo

Typografie

Font

Kleurenpalet

Kleurenpalet

Beeldbellen

Praten met andere ouders

Een belangrijk onderdeel van Sophi is de mogelijkheid om met andere ouders in gesprek te gaan. Hiervoor is een koppeling gemaakt met de online beeldbel dienst Zaurus. Een bekende en toonaangevende speler in de markt.

Highlights

Met elkaar het gesprek aan gaan

Je kunt je op verschillende dagen inschrijven voor online gesprekken, één op één of met andere ouders.

Praat mee card

Samenwerken

Een samenwerking van twee creatieve bureaus

Dit platform is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen twee creatieve bureau's. Brainpink is verantwoordelijk voor de huisstijl en online marketing en Creativeorange voor het design en de ontwikkeling van het platform.

Creativeorange

Creativeorange ontwikkelt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

|
Brainpink

Met diensten als online Marketing, grafisch design, evenementen en content creatie is Brainpink een partner in de wereld van marketing.

Image 2
03 beweegboek
50513738 xl
Image 4
Anne sophie privebeeld
Fun in house

Corporate identity

Blader door het brandbook

Bekijk de Website

Via onderstaande button kunt u de Website bekijken. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Geef ons dan een uitgebreide beschrijving van jouw project door op de onderstaande offerte button te klikken.

  Website bekijken   Offerte aanvragen
 
Menu