Creativeorange
platform portfolio

Hieronder een selectie van de laatste platforms die Creativeorange voor klanten en partners heeft opgeleverd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op.

Contact

Extralingo

Extralingo is een booking platform waarop taalreizen te boeken zijn. Met bestemmingen als Spanje, Engeland en Malta streeft Extralingo ernaar om hét toonaangevende platform in de markt te worden.

Project bekijken

Werkis

Voor Werkis hebben we een platform gebouwd dat verschillende vacatures sites van het bedrijf met elkaar verbind. Daarnaast kunnen kandidaten een E-CV aanmaken en hiermee met één klik op de knop solliciteren. Om continue te streven naar de beste resultaten hebben we het systeem volledig geïntegreerd met Google en marketing netwerken.

Project bekijken

QOORE

QOORE Recruitment werft en selecteert professionals voor het MKB en is een zusteronderneming van Werkis / Verder met werk!

Project bekijken

Lespret

Lespret is een platform waarop leerkrachten in het basisonderwijs hun lessen online kunnen voorbereiden. Planningen kunnen per maand, week of per dag bekeken worden. Ook krijgen leerkrachten meldingen van verjaardagen en spullen die ze niet mogen vergeten om mee te nemen. Moet de voorbereiding toch op papier afgedrukt worden? Geen probleem, dat kan namelijk met één klik op de knop.

Project bekijken

Marketing on demand

Het Marketing on Demand platform laat klanten hun eigen marketing materiaal ontwerpen. In de grafische editor kunnen klanten onder andere online drukwerk ontwerpen en bestellen, zoals banieren en steigerdoeken. Bestellingen worden automatisch naar de dichtstbijzijnde drukker doorgestuurd.

Project bekijken