Home of Esports - Development E-sports platform - Creativeorange
Solliciteer via Whatsapp!

Bekijken

The cursor.
Concept en development van een E-sports platform
HOE Header

Opdrachtgever

Home of Esports

Sector

E-sports

Jaar

2019-heden
Bekijk live

Home of Esports helpt bedrijven om de jongere generatie te binden door middel van Esports. Om een groot bereik bij jongeren te realiseren zijn we een intensieve samenwerking gestart en hebben we een Esports platform en app ontwikkeld. Van het zelfstandig meespelen in de talent competitie tot het meespelen bij georganiseerde toernooien door voetbalclubs. Met het Home of Esports platform wordt de verbinding tussen de nieuwe generatie en bedrijven gelegd.

Een kijkje achter de (inlog) schermen

Ranking
Challange
Connect with others

Onboarding

Om groei van het platform te stimuleren is efficiƫnte user-onboarding van groot belang. Gamers kunnen daarom direct aan de slag gaan met hun profielen van Twitch, Discord, Google of Apple. Dit principe heet social login.

Tournament types

Een van de grootste uitdagingen was de technische uitwerking van verschillende toernooi types. Denk hierbij aan knock-out toernooien en het Swiss-system tournament format. Naast de programmeerlogica lag hier ook een uitdaging op servercapaciteit vanwege de vele scores die berekent moeten worden bij toernooien met 500+ gamers.