Werkis - Een website gericht op conversie - Creativeorange
Solliciteer via Whatsapp!

Bekijken

The cursor.

Een website gericht op conversie

Werkis Header

Opdrachtgever

Werkis

Sector

Detachering

Website

werkis.nl

Jaar

Ongoing
Bekijk live

Ieder mens verdient het om passend werk te doen. Dat is het uitgangspunt van uitzendbureau Werkis. Als erkende intermediair van arbeid is het doel om zowel de kandidaat als de werkgever online te bereiken. Met andere woorden: bereik en conversie, daar draait het om.

Een korte impressie

Zoektechnologie

Sinds de implementatie van de Needletail Search Engine is de conversie significant gestegen. De zoekbalk is dé centrale plek geworden in de navigatie van de website.

De website

Home
Vacatures
Zoeken op de kaart
Werken bij
Werkis test

Vacature engine

Om zoveel mogelijk te automatiseren hebben we een innovatieve engine ontwikkeld die alle informatie omtrent vacatures en kandidaten verwerkt. De engine, ook wel de middleware, is dé schakel tussen de bezoeker en de recruiters. Deze middleware biedt uitstekende mogelijkheden voor Marketing Automation en Business Intelligence (BI).

Een eigen werkgevers omgeving

Een eigen stijl maar toch aansluiten bij de branding van Werkis. De Werkgevers omgeving zorgt voor een duidelijk overzicht van diensten en services die Werkis aan werkgevers aanbiedt.

Www werkis nl werkgevers Dekstop 1

De resultaten

Een nauwe samenwerking met mooie resultaten als gevolg:

Groei door conversie optimalisatie & A/B tests

Geoptimaliseerde zoekresultaten door analyse

In twee jaar 60% groei in vacatures

Geïntegreerde ATS (Applicant Tracking System)

“Creativeorange is een vaste waarde voor het vormgeven van onze online strategie. Het vermogen om een denkwijze en/of idee te vertalen naar een praktisch concept is groot en daarbij weten ze ons iedere keer weer te verrassen met hun creativiteit en technische kennis.”

Gerben Post

CEO Werkis